Savršeni klasik koji je kompanija Porsche učinila potpuno drugačijim

Jedan veoma retki 1987 Porsche 930 Turbo Slantnose, pojaviće se na aukciji krajem ovog meseca i posedue sve prave sastojke kako bi bio prodat po veoma visokoj cifri...

1987. godine, Porsche je ponudio 911 model sa Slantnose paketom, koji je potpuno menjao izgled prednjeg dela autombila i koštao je oko 42.263 sadašnjih evra. Ne postoji previše Slantnose modela na svetu koji su stigli na tržište polovnjaka, a oni koji jesu, sa sobom su doneli i astronomske cene.

Ovaj posebni 930 Turbo Slantnose biće ponuđen u okviru događaja Mecum Auctions kuće i specijalno je kreiran putem Special Wishes programa kompanije Porsche. Mašina je finiširana u Guards Red boji i opremljena je srebrno/zlatnim BBS točkovima. Popularni Slantnose paket je takođe imao transformativni efekat na prednji deo automobila, automatski ga izdvajajući od regularnih 930 Turbo modela.

Enterijer putničke kabine podjednako je poseban kao i eksterijer ovog automobila, opremljen je šampanj kožnim presvlakama širom kontrolne table, sedišta, panela vrata, upravljača, centralnoj konzoli i transmisionom tunelu. Enterijer deluje u savršenom stanju uprkos godinama ovog modela, što samo naglašava da je bivši vlasnik veoma dobro pazio na svog ljubimca.

Automobil je u toliko dobrom stanju, da je osvojio i nekoliko nagrada tokom prošlih nekoliko godina, uključujući drugo mesto na Gold Coast PCA Porsches By The Bay Concours d’Elegance događaju tokom 2018. godine.

930 generacija 911 Turbo modela napajana je 3,3 litara velikim ravnim šestocilindrašem sa turbo punjačem, koji proizvodi 282 ks i 377 Nm obrtnog momenta. Međutim, ova varijanta uključuje i tjuning paket iz fabrike, koji je snagu dizao na 300 ks. Unikatni model postavljen je na aukcijsku listu sa 74.029 pređenih kilometara na odometru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group