Savršeni Ferrari Testarossa klasici odlaze na aukciju u okviru petočlane kolekcije

Više slika

Više slika

Za brojne obožavaoce automobila, Testarossa je jedan od najluđih modela osamdesetih i najprepoznatljiviji Ferrari u modernoj istoriji...

Od pre nekoliko dana, srećnici dubokog džepa imaju priliku da naprave svoju ličnu kolekciju od pet primeraka koji stižu u prodaju kao najbolje prodavana vozila italijanskog brenda svih vremena.

Svi modeli ponuđeni su u okviru Black on Black kolekcije i predstavljaju serije kreirane u okviru od jedne dekade, od 1986. so 1996. godine. Svih pet superautomobila finiširano je u Nero Fer tonovima sa crnim enterijerima, otud i samo ime kolekcije, sa fizički predstavljenom evolucijom Ferrari dizajna između ove dve dekade.

Budući da se ovi italijanski klasici prodaju putem aukcijske kuće RM Sotheby’s, detalji o njihovoj istoriji ostaju nepoznati za sada, ali sa fotografija koje možemo videti jasno je da su oni maženi i paženi sa pređenim ciframa koje variraju od 7.184 kilometra u najbolje očuvanom 1987 Testarossa modelu do 124.344 kilometra ispod kaiša u slučaju najstarijeg modela iz kolekcije, 1986 Testarossa jedinice.

Specijalno pripremljeni za prodaju u Italiji, ovi predivni automobili biće ponuđeni u okviru RM Sotheby’s Villa Erba događaja, koji će se održati 20. maja. Automobili će se prodavati odvojeno, bez rezerve, što znači da svako ko poželi može kompletirati svoju kolekciju sa primerkom koji mu je potreben ili koji najviše voli.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group