Sa Volkswagen Golf modelom nikada ne možete pogrešiti

Više slika

Više slika

Kada kupujete model Golf kompanije Volkswagen, znate da uzimate automobil na duge staze, na koji možete da računate i da se oslonite u svakom trenutku...

Nemački brend je decenijama unazad poznat po kreiranju stabilnih i pouzdanih automobila, a pored Golf linije tu su i još neke sa kojima se itekako može pohvaliti. Međutim, linija Golf modela predstavlja isto u kompakt klasi, što je Mercedes S klase za luksuzne limuzine ili možda iPhone za mobilne telefone. Golf je kreiran od samog starta za široke narodne mase, beskonačno popularan model koji se bazira na gotovo celokupnu populaciju, ono što je ljudima potrebno ili ono što žele.

Najnovija Mk7 verzija modela Golf, lakša je nego ikada i dobila je novi izgled, nastao na post 2016. modelu, a trenutno nudi različite funkcionalnosti autonomnih tehnologija, pomoćnih sistema u saobraćaju i dolazi sa redizajniranim motorima. Ukoliko je kupcima potrebno više praktičnosti, tu je i karavan verzija ili viši Golf SV mini MPV model.

Onda kada želite više performansi tu je Golf GTI hot hatch, stara ikona autoindustrije, ali i R super-hatch varijanta. Šta se dešava kada kupci požele nešto iz sredine? Onda na scenu stupa GTE priključni hibrid ili GTD dizel model performansi. Međutim tu je i potpuno električna serije e-Golf sa svojim prelaznim opsegom od 305 kilometara. Sada vam je definitivno jasno šta podrazumevamo pod tim da Volkswagen u ovom slučaju ima sve baze pokrivene.

Po pitanju cene, Golf je više premijum opcija od, da kažemo, modela Fokus ili Astra, ali on je takođe daleko multitalentovaniji i nudi mnogo bezbedniju i superiorniju vožnju u regularnom maniru, visok kvalitet, dugotrajnost i ergonomsku putničku kabinu, koju možemo očekivati od više klase. Međutim kompanija je u prethodnim verzijama pokvarila ovaj utisak i dodala malo lošije ekrane osetljive na dodir, i još nekoliko sitnica sličnog karaktera.

Ipak, Golf ostaje prostran, tih, bezbedan i pametan. Kao model koji se prostire u svim poljima, Golf ne može biti pobeđen, a kao rezultat toga, dolazi automobil koga svakako preporučujemo svima koji se pitaju šta bi trebalo da kupe, štaviše, mnogo češće nego bilo koji drugi model koji postoji na tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group