S2000 model kompanije Honda prodat po ceni većoj od 120.000 evra

Jedan Honda S2000 model iz 2008. godine prodat je po neverovatnoj ceni od 125.000 evra na aukciji, što ga je učinilo drugim najskupljim automobilom ove linije koji je novog vlasnika našao putem slavnog sajta Bring a Trailer...

Ono što automatski ovaj S2000 čini potpuno drugačijim od svih drugih na svetu jeste to što predstavlja jednu od oko 700 Club Racer jedinica ikada kreiranih.

Za sjaj eksterijera ovog posebnog S2000 automobila zadužena je predivna Apex Blue Pearl nijansa, koja deluje izvanredno održavana od strane prethodnih vlasnika. CR je takođe potpuno istaknut od drugih S2000 modela zahvaljujući svom unikatnom prednjem delu, većem zadnjem krilu i uklonjivom crnom tvrdom krovu.

Prodajna lista ovog modela otkriva da je on i dalje opremljen originalnim sedamnaestoinčnim aluminijumskim točkovima umotanim u Bridgestone Potenza RE070 gume. Kao pravi CR, ovaj model poseduje prednosti opruga većeg rejtinga, čvršće anti-roll šipke i brži upravljački rejting.

Kompanija Honda je takođe dodatno modifikovala i enterijer CR modela, tako da su oni stizali obloženi crnom alkantarom i kompletirani žutim umecima i šavovima. Imajući u vidu da je ovaj automobil vožen svega 9.656,064 kilometara, ne predstavlja nikakvo iznenađenje to što njegov enterijer ne odaje nikakve znakove starenja i izgleda kao da je upravo izašao iz fabrike.

Cene korišćenih S2000 modela drastično su skočile tokom godina, toliko da je sada gotovo nemoguće kupiti jedan ovakav automobil za manje od 30.000 evra, osim ukoliko nema dosta više iznad trideset 30.000 pređenih kilometara na odometru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group