Ruski vojnici prevrnuli tenk težak 40 tona na sred uluce

Više slika

Više slika

Ruska vojska slučajno je prevrnula tenk težak četrdeset tona tokom njegovog transportovanja gradskim ulicama...

"Oni su ispustili tenk. On sada leži na putu", izjavio je policajac u Saklainu, regionu na oko devet hiljada kilometara istočno od Moskve, kada je upitan da da izjavu državnoj novinskoj agenciji TASS. Snimak nastao od strane prolaznika predstavlja nam T-80 tenk obrnut na kupolu, sa gusenicama u vazduhu i rupom u asfaltu ispod njega uzrokovanom padom.

"Bili ste više nego srećni", izjavio je tvorac snimka šokiranom vozaču ispred prevrnutog tenka, koji je bio najbliži kada se sve ovo izdešavalo. "Ovo je bio dobar tenk. Gotovo da je pregazio automobil", dodao je autor videa. Prema izveštajima, niko tokom ovog neobičnog incidenta nije povređen.

Kako su lokalni mediji naglasili, vojnici su teškom mašinerijom vratili svoj tenk nazad na njegove gusenice. Istočni Vojini Distrikt Ruskih Oružanih Snaga izjavio je da T-80 tenk, koji zahteva oko tri miliona dolara kako bi bio prizveden, nije pretrpeo bitna oštećenja.

Ljudi ispred ovog distrikta dodali su da je za incident odovoran vozač teškog transportera koji je dozvolio da se T-80 prevrne sa platforme na ovom segmentu autoputa i na samom ulazu u grad Južno-Sahalinsk.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group