Ruski Fallout motocikl sa V8 jedinicom Lexus automobila

Više slika

Više slika

Najluđi motocikl koji smo do sada videli uliva strah u kosti pešaka Jekatarinburga u Rusiji...

Praćen neverovatnom kacigom kreiranom po uzoru na šlem Power Suit armora, legendarne igre Fallout i njene frakcije Brotherhood of Steel, dolazi neverovatno glasan urlik V8 monstruma preuzetog iz modela Lexus. Vlasnik ovog motocikla rešio je da kreira svoj specijalni V8 model nakon što je ideju dobio od mašine koju je video u SAD. Celokupan koncept mu se veoma svideo, ali nije mu se svideo dizajn pomenute mašine, pa je odlučio da kreira ličnu tematsku varijaciju na. Rus je za početak pronašao Lexus V8 motor i Lexus automatski menjač.

Ovo je jedinica sa 300 ks, dok je tjuning kuća zadužena za njegovo kreiranje želela da motocikl postane potpuno unikatan i interesantan, ali ujedno bude u okviru svih normi i ne duži od tri metra, kako bi ostao ulično legalan.

Zadnji točak je ogroman i poseduje 360 mm u obimu, dok dva lanca dolaze iz motora, namenjena zupčanicima sa obe strane. Tjuner je koristio dva lanca iz razloga što bi jedan zbog velikog obrtnog momenta deformisao bandaš. Težina ovog neverovatnog dvotočkaša zaustavljena je na 800 kg. Ruski motocikl privlači pažnju gde god da se pojavi i ljudi konstantno zapitkuju njegovog vlasnika da se fotografišu zajedno na ulici.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group