Ruske predsedničke limuzine

Koiršćenjem znanja i iskustva iz Porsche-a, predsednik Rusije, Vladimir Putin je obećao da će uskoro Rusija imati predsedničku limuzinu koja će biti dizajnirana i napravljena u Rusiji...

 

Cela operacija je nazvana "Project Cortege", a cilje je da se stvori savršena luksuzna limuzina koja će se koristiti za prevoženje ličnosti od visokog značaja za državu. 

Putin želi da se otarasi zapadnjačkih automobila, pa i Mercedes Benz S klase koja se trenutno najviše koristi u ruskoj vladi i među zvaničnicima. Negde između 150 i 400 miliona dolara je spremljeno za razvoj i proizvodnju ove limuzine koja se ičekuje da će biti spremna tokom 2016. 

Za sada napravljene su skice i umanjeni modeli, ali je i dalje prerano da bi se znalo kako će izgledati konačan proizvod. Očekujemo sa znatiželjom automobil koji bi trebao da iskoristi sve ono najbolje što Rusija ima da ponudi. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group