Ruska benzinska pumpa daje besplatno gorivo svima koji se pojave u bikiniju

Više slika

Više slika

Muškarci su ovo maksimalno iskoristili...

Evo primera marketinga koji nije baš pošao kako treba. Jedna benzinska pumpa u Rusiji došla je na ideju da obezbedi besplatno gorivo svim osobama koje dođu u bikiniju. Naravno, kreatori ove ideje mislili su da će žene biti te koje će dolaziti u bikinijima i tako stvarati reklamu i privlačiti muškarce da dolaze na ovu pumpu kako bi gledale golišave devojke.

Međutim, desilo se nešto potpuno drugačije. Muškarci su bili ti koji su bili obučeni u bikini, a čak su bili i na štiklama i tako uzimali besplatno gorivo. Oni koji su došli na pumpu rekli su da im je ovo dobro došlo, jer je gorivo sada dosta skupo i da im nije problem da budu u kupaćim kostimima za besplatan rezervoar goriva.

Ova pumpa je u jednom trenutku imala toliko golišavih muškaraca koji su nosili bilini da je delovala kao skup tranvestita, a vlasnici pumpe hvatali su se za glavu jer su na pumpi imali gole muškarce i litre i litre potrošenog goriva za koje nisu dobli novac.

Foto:Bored Panda

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group