Rupa u betonu za nekoliko sekudni progutala Hyundai Venue u Indiji

Video koji je nedavno došao iz Mumbaija, predstavlja rupu u asfaltu koja se otvorila ispod parkiranog Hyundai Venue modela...

Incident se dogodio prošle nedelje, dok su mediji širom sveta naveli da je čovek zadužen za pranje automobila na ovom parkingu prvi primetio da beton ispod Venuee modela polako ali sigurno popušta. On je brzo javio svom sinu vlasnika ovog Hyundai automobila, ali on nije bio u mogućnosti da spasi svoj model pre nego što se rupa otvorila i usisala ga nosem nadole. U svega nekoliko sekundi, čitav automobil je nestao u vodi.

Lokalni mediji javljaju da se rupa otvorila nakon obilnih kišnih padavina. Tačno mesto gde je Venue bio parkiran postavljeno je direktno iznad starog bunara konstruisanog pre oko osamdeset godina, za koji se veruje da je dubok preko 12 metara. Pola ovog bunara prekriveno je betonskim naslagama pre oko jedne decenije, ali su one po svemu sudeći konačno popustile.

Kako bi oslobodile Venue model iz rupe, lokalne ekipe vatrogasaca ispumpale su svu vodu i zatim iskoristile kran kako bi SUV konačno bio vraćen na ravnu površinu. Čitava operacija trajala je dvanaest sati i na kraju je zaključeno da potopljeni Hyundai, bez ikakve sumnje, može da ide samo na otpad. Na svu sreću, u ovom automobilu nije bilo nikoga u vreme kada je propao.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group