Rolls Royce zabranjen u Evropi

Više slika

Više slika

Ukoliko ste kojim slučajem vlasnik Rolls Royce automobila, a živite unutar Evropske unije, imamo loš vesti za vas…

Veličanstveni, osvetljeni Spirit of Ecstasy ukras za haubu stavljen je na spisak nedozvoljenih aksesoara i zabranjen od strane Evropske unije, sudeći prema njihovom najnovijem setu pravila. Verzija slavnog ukrasa koja sija u mraku lansirana je pre nekoliko godina, a smatra se trendi dodatkom koji klijenti čuvenog brenda obožavaju. Svetlucava prozirna figurina sa efektom zaleđenog stakla osvetljena je kada aktivirate ključ svog automobila i kada on nije u pokretu. Ipak, Evropska komisija i njihov stav po pitanju “zagađenosti” svetlom, odlučili su da ga smeste na listu ilegalnih dodataka.

“U feruaru 2019.godine, poslali smo dopis našim dilerima, gde smo im pojasnili da uklanjamo opciju neosvetljenog Spirit of Ecstasy ukrasa. Više neće biti u prodaji i nije dostupan na listi opcija. Sada, moramo im reći da moraju da diskonektuju ovaj ukras koji tako delikatno sija, zbog novih propisa”, izjavio je portparol Rolls Royce brenda.

Lux Life

Kako saznajemo, veličanstveni brend će vratiti novac svim klijentima koji su kupili osvetljenu verziju i zameniti ga posrebrenom. Cena ukrasa koji je zabranjen je oko 4.500 €, ali na sajtu možete videti da je dostupna samo na upit.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group