Roger Dubuis predstavlja sat posvećen novom Lamborghiniju

Tehnologija horologije i uzbuđenje Lamborghinijevih superautomobila – to je ono što nam donosi novi  Roger Dubuis časovnik.

Inspirisani prošlošću, a čvrsto okrenuti budućnosti, satovi koje je ovaj brend stvorio živi su dokaz nepokolebljive vere u moć donošenja sopstvenih pravila. Izrađeni od strane vizionarskih inženjera i napravljeni od vrhunskih materijala, satovi Roger Dubuis dovoljni su da podstaknu čula čak i onih koji se ne razumeju mnogo u satove.

Ovoga puta, luksuzni kreator satova odlučio je da inspiraciju potraži u trkačkom Lamborghini  STO automobilu koji je nedavno izašao i zadivio mnoge ljubitelje automobilizma. Huracan STO je najnovija, ograničena verzija, usredsređena na varijantu superautomobila sa srednje pozicioniranim agregatom. Ovaj auto posebno je kreiran za trkačku stazu, tako da će moći da  se vozi na ekstreman način po poznatim svetskim stazama. Pokreće ga moćni V10 motor koji ovoga puta dolazi u zapremini od 5.2 litara i koji proizvodi munjevitih 640 KS. To mu omogućava da ubrza do brzine od 100 km/h za samo 3 sekunde i  da ostvari maksimalnu brzinu veću do 310 km/h.

Crpeći inspiraciju iz ovih performancsi, rođen je Roger Dubuis Excalibur Lamborghini STo časovnik koji meša dva sveta i donosi sat koji uzbuđuje, oduševljava i impresionira.

Dolazi u masivnom kućištu od 45 mm i pokreće ga automatski kalibar RD630 sa motivom saća. Ovaj mehanizam smešten je u elegantno karbonsko kućište sa crnom DLC maskom od titanijuma. Sam sat ostavlja jak sportski utisak, a brojčanik je kreiran tako da podseća na moćni V10 agregat koji se nalazi u STO modelu.

Kada na sve to dodate i sportski šupljikavi kaiš od izdržljivog silikona, onda dobijate pravo remek delo koje će sigurno poželeti svi ljubitelji horologije i automobilizma.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group