Rizikovao život kako bi spasio automobil

Jedan čovek iz Toronta otišao je korak dalje kako bi sprečio da njegov Subaru BRZ bude oštećen od strane pikapa zahvaćenog vatrom, koji je bio parkiran pokraj njega...

Ovaj veoma hrabri pokušaj spašavanja vozila uhvaćen je od strane posmatrača sa obližnje zgrade. Postavljen na TikTok, dramatični snimak počinje sa parkiranim pikapom, koji deluje kao GMC Sierra HD, već zahvaćenim plamenom. Uzrok požara koji je uništio ovaj model, još uvek nije poznat.

Kako se požar širio, gutajući sve više nesrećni pikap, sve je delovalo kao da će se on uskoro proširiti dalje. Tečnost koja curi može biti viđena kako odmiče od pikapa, dok je plamen izbijao istovremeno iz njegovog prednjeg dela. Nakon kraćeg vremena, u kadar uskače čovek koji kreće da prilazi buktinji. Ovaj muškarac se zavukao između modela u plamenu i nečega što deluje kao Subaru BRZ, parkiranog odmah do njega, kako bi pokušao da odveze svoj sportski model što dalje od buktinje.

Međutim, kako je vlasnik Subaru modela otvorio vrata, jedna od guma pikapa je detonirala, potpuno ga prestravivši. Nakon nje, eksplodirala je još jedna guma i moguće je videti kako je pikap kleknuo. Posmatrajući snimak nije moguće reći da li je ovaj čovek pretrpeo opekotine i povrede, ali na svu sreću, ipak je uspeo da odveze svoj automobil daleko od pikapa u plamenu.

Pucanje guma i sam tajming čitave drame predstavljaju veoma korisne podsetnike da nikako nije vredno stati između automobila i vatre. Iako niko ne želi da izgubi svoj dragoceni četvorotočkaš, on može biti zamenjen, što nije moguće učiniti sa ljudskim životom. Do kraja ovog snimka, moguće je videti vatrogasno odeljenje koje je stiglo na lice mesta i uspelo da ugasi požar, pre nego što se bilo ko drugi našao u opasnosti.

@muhammadfaraz2113 car on fire in Toronto downtown #fy #car #caronfire ♬ original sound - Toronto vlogger

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group