Retko koji model može po lepoti parirati neverovatnom BWM 3.0 CS klasiku

Iako volimo brojne trenutne BMW modele, posebno predivnu osmu seriju, definitivno ne smatramo da bilo koji moderni bavarac može dostići šarm i izgled koji poseduje ovaj neverovatni 3.0 CS klasik iz 1973. godine...

Predivna bembara napustila je fabriku u Sahara Beige boji, ali je 2013. godine njena karoserija osvežena i trenutno se prodaje sa Deep Sea Metallic tonom, koji savršeno komplementira obliku automobila. Brojni drugi detalji dodati su kako bi se eksterijer modela potpuno osvežio, uključujući i uklanjanje bočnih retrovizora i dodavanje keramičkih slojeva za zatamnjivanje prozora.

Kako lista Bring a Trailer aukcijske kuće otrkiva, automobil je opremljen šesnaestoinčnim mrežastim BBS točkovima, kompletiranim BMW centralnom kapom i umotanim u Continental gume. Ovom 3.0 CS modelu početkom prošle decenije zamenjene su prednje donje komandne ruke, dobio je nove kočnice 2020., dok je kočiona tečnost zamenjena ove godine.

Enterijer ove klasične mašine predivan je podjednako kao i njegova spoljašnjost, automatski ostavljajući jak utisak sa bež kožnim sedištima, uklapajućim tapacirunzima vrata, braon tepihom i savršenim akcentom u vidu crne kontrolne table. Prednja sedišta i tepih zamenjeni su 2013. godine, dok su tapacirunzi vrata i kontrolna tabla osveženi dve godine kasnije. Takođe, unutra je moguće videti Sony AM/FM CD stereo sistem, zajedno sa Alpine zvučnicima i drvenim Nardi trokrakim volanom.

Snaga ovog modela dolazi iz 3,5 litara velikog M30 inlajn šestocilindraša koji je ubačen u automobl 1990. godine. Ovaj agretat je uparen sa petostepenim manualnim menjačem, kompletiranim kratkim šaltheblom. Automobil je vožen ukupno 151.000 kilometara, ali deluje kao je to samo kilometraža motora, a ne šasije i enterijera. Bilo kako bilo, važno je napomenuti da BMW ne proizvodi više modele kao što je ovaj, tako da slobodno možemo očekivati da će ova posebna jedinica privući veliko interesovanje.  

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group