Retko koja mašina odiše sportskim duhom kao Huracan Super Trofeo

Više slika

Više slika

Posedovanje automobila kao što je trkački orijentisani Lamborghini Huracan Performante model predstavlja stvar prestiža...

Međutim, ovo nije ništa u poređenju sa Huracan Super Trofeo automobilom parkiranim u garaži. Ova posebna jedinica Huracan Super Trofeo procenjena je na nešto više od 300.000 evra i izgleda identično kao varijanta predstavljena od strane italijanskog proizvođača na događaju u Peble Biču, pre gotovo tri ipo godine.

Italijanski trkački automobil poseduje mat sivu šemu eksterijernih boja, akcentovanu kontrastnim svetlo crvenim nijansama i nalepnicama sponzora, koje su normalan deo ovakvog modela. Svako ko poseduje veliku sumu novca na svom računu zna da posedovanje Huracan sportske varijante predstavlja savršenu mogućnost za dodavanje prestiža ličnoj kolekciji.

Za razliku od Performante linije, koja dolazi sa pogonom na svim točkovima, svaka jedinica sa 620 konja Super Trofeo, svoju snagu šalje na zadnju osovinu. Tu su još i specijalno dizajnirani Xtrac sekcvencijalni menjač i besprekorni aerodinamični paket koji uključuje zadnji stabilizator sa deset različitih postavki. Iako je najnovija Super Trofeo Evo mašina nedavno prenela stvari na potpuno novi nivo, originalni modeli ove serije i dalje ostaju veoma impresivni.

Po svemu navedenom, možete i sami zaključiti da Super Trofeo ne može biti vožen legalno na ulicama, što značajno utiče na njegovu upotrebnu vrednost. Sa druge strane, ovakva ograničenja neće ništa značiti bilo kom sportskom entuzijasti, vozaču vikend trka ili svakom kolekcionaru koji želi potpuno unikatni sportski automobil. Ništa manje nije atraktivna i prelazna opcija, koja se sastoji od vikend događaja i mogućnosti okupljanja radi odmeravanja snaga u događajima koji se održavaju širom sveta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group