Restaurirani Porsche Transporter iz šezdesetih godina

Više slika

Više slika

U neka dobra stara trkačka vremena, brendovi koji su se bavili proizvodnjom automobila transportovali su svoje kreacije u autobusima nalik ovom Gillig Model 590 Enclosed Hauler kolosu iz 1963. godine...

Potpuno restauriran i modifikovan primerak ovog transportnog timskog autobusa aukcijski je listovan od strane kuće Bring a Trailer, nudi svim entuzijastima dubokog džepa priliku da poseduju neprocenjivi komad automobilske istorije.

Ovaj posebni primerak predstavlja Porsche transporter, zbog čega poseduje crveno/sivu kombinaciju boja, koju krasi logo nemačke kompanije, ispraćeni grbovima sa strane, na krovnom delu iznad vetrobranskog stakla i na zadnjim podeljenim vratima.

Bez ikakve sumnje ovaj autobus je najbolji mogući način da se pojavite na trkačkoj stazi i poseduje potpuno restaurirani enterijer sačinjen od bordo kožnog vozačevog sedišta i trokrakog upravljača koji poseduje Porsche centralnu kapu, ali i aluminijumske kontrolne table sa Stewart-Warner instrumentima koji prikazuju maksimalnu brzinu od 137 na kilometar satu i 3.500 rpm na obrtometru.

Ukoliko vlasnik poželi da dostigne ovu maksimalnu brzinu, to će moći zahvaljujući sedmolitarskom Detroit Diesel 6-71 turbo-dizel inlajn šestocilindrašu, koji je uparen sa Allison automatskom transmisijom, zaduženom da, kao i kod svakog dobrog Porsche modela, svu ovu snagu pošalje na zadnje točkove.

Na kraju, prava transportna vrednost ovog autobusa dolazi uz pomoć restauriranog transportnog prostora, obeleženog crnim orahovim podom i formika zidnim panelima, sa podnim mestima za vezivanje, zvučnim sitemom na krovu - povezanim sa centralnom jedinicom ekrana osetljivog na dodir i specijalnim aluminijumskim rampama koje se mogu spustiti sa zadnje strane.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group