Replika Betmobila se prodaje za 850.000 dolara

Više slika

Više slika

Svi ljubitelji Betmena sada imaju priliku da kupe fantastično vozilo koje je potpuno funkcionalno i regularno...

Ova fenomenalna replika kreirana je po uzoru na Betmobil iz filma Zeka Snajdera “Batman V Superman”. Kao što možete videti na fotografijama, ovo vozilo kreirano je sa mnogo ljubavi i velikom pažnjom koja je usmerena na sitne detalje. Kreatori ovog vozila potrudili su se da učine automobil što vernijim originalu, ali i da ga učine bezbednim i sigurnim za javnu vožnju. Ovo je jedan od retkih modela koji se slobodno može voziti ulicama i za koji dobijate sve potrebne papire kako biste ga registrovali i vozili svakodnevno.

Betmobil je prešao samo 129 kilometara i trenutno se nalazi na oglasima sajta Auto.ru. U njemu se nalazi 5.0 litarski agregat koji ostvaruije 550 konjskih snaga i koji omogućava da ovo čudo zaista ide kao pravi Betmobil. Motor je povezan sa automaskim menjačem koji snagu šalje na zadnje točkove i omogućava prilično impresivne performanse za repliku.

Betmobil takođe poseduje i različite “gedžete”, tako da vozač može aktivirati lažne mitraljeze koji ispuštaju dosta realne zvukove, a može se igrati i sa laserima i osvetljenjem koji čine da ovo vozilo deluje kao vojno oružije.

U enterijeru se nalazi i termalna kamera koja vam omogućava da bolje vidite po praku, ali i ambijentalno osvetljenje, odlično ozvučenje i multimedijalni uređaj, kao i mnogobrojni USB portovi koji omogućavaju punjenje pametnih uređaja i njihovo povezivanje sa centralnom konzolom Betmobila.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group