Renegade, ili Juke?

Kao što su već proizvođači uvideli, rast potražnje za malim SUV i crossover modelima je glavni pokretač prodaje danas u svetu...

 

Nissan, kompanija koja se dramatično promenila pod vođstvom Carlosa Ghosna, je već sebi pronašla mestu u ovoj kategoriji sa svojim modelom Juke, ali uskoro može da očekuje konkurenciju u vidu modela i Jeep-a, Renegade, koji dolazi naredne godine, uz malu pomoć Fiata. 

Četiri godine nakon što se pojavio na tržištu, Juke nastavlja da ostavlja utisak svojim izgledom i dizajnom koji se skoro uopšte nije promenio kod osveženog modela koji još nije dostupan na svim tržištima. 

Daleko manje provokativniji od Juke-a, novi Jeepov Renegade je takođe nekonvencionalan model. Još jedna zajednička strana ova dva modela će biti mogućnost personalizacije ovih automobila, nešto na šta je Nissan posebno obratio pažnju tokom prezentacije 2015 Juke modela u Ženevi, ovog marta. 

Interesantno je i za šta su se ova dve kompanije odlučile kada su u pitanju vodeći modeli u ponudi. Nissan je napravio performance Nismo verziju svog Juke-a, dok se Jeep odlučio za Trailhawk model, sa poboljšanim off road sposobnostima. 

Pogledajte galeriju i recite nam koji model vam se više dopada.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group