Putari zaobišli BMW koji gazda danima nije sklonio sa parkinga

Jedan BMW ostao je parkiran na jednom putu pa su radnici koji su presvlačili asfalt bili primorani da idu oko njega…

Ljudi su uvek prilično vezani za svoja parking mesta i to je u redu, ali kada putari odluče da zatvore put na kome rade, najmudrije što čovek može uraditi jeste da pomeri vozilo. Međutim, jedan vlasnik BMW automobila nije pomerio svog ljubimca, uprkos najavama radova i znakovima koji su postavljeni, ostavivši radnike sa opcijom zaobilaženja njegovog četvorotočkaša.

Kako stanari ove ulice tvrde, na ivicama duž čitavog trotoara bile su čak postavljene i trake, tako da samo nekome ko namerno ne želi da pomeri svoje vozilo ili možda nije kod kuće, ono može ostati na putu. Bilo kako bilo, BMW je ostao parkiran, zbog čega su radnici odlučili da postave asfalt oko njega. Fotografije ovog slučaja podjednako su sulude koliko i sama priča, sa ljudima koji su putem društvenih mreža napravili čitav haos oko ove situacije.

„Naši radnici pokušali su da stupe u kontakt sa vlasnikom i zamole ga da ukloni svoj automobil, ali su pokušaji bili bezuspešni. Ovo je značilo da presvlačenje puta mora biti odrađeno oko vozila, ostavljajući prostor koji moramo popuniti nakon što automobil bude konačno pomeren, ali istovremeno to donosi i dodatne troškove i zakrpa će biti jasno vidljiva. U cilju izbegavanja ovakvih situacija, svi znaci se postavljaju na vreme i radovi na planiranim održavanjima se najavljuju danima ranije“.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group