Prvi od 99 Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Ograničena proizvodna vozila veoma često privlače ne samo imućne i poznate kolekcionare, već i bogate preprodavce, a što je model ređi, daleko više ovih poslednjih stupa na scenu, dok je premija za kojom oni tragaju mnogo veća...

Vanquish Zagato Volante model kompanije Aston Martin, trenutno je jedan od tih automobila, čiji proizvodni broj iznosi svega 99 jedinica i poseduje astronomske cene na tržištu polovnih superautomobila.

Jedno predstavništvo iz Praga, koje postavilo ovaj primerak Aston Martin Vanquish Zagato Volante na prodaju, zahteva za njega 1.208.790 evra.

Sa dobre strane, ovaj model je gotovo nov, sa svega 10 pređenih kilometara na odometru i brojnim opcijama, ali sa druge strane, po istoj ceni, umesto ovog Aston Martin automobila, možete dobiti jedva vožen Porsche 918 Spyder ili prelepi Ferrari F40.

Za razliku od Vanquish Zagato Volante modela koji je bio u prodaji prošle godine, koji se, pored svega i dalje, navodno, bori da pronađe novog vlasnika, ovaj deluje potpuno legitimno. Ovaj prodavac polovnih automobila ne tvrdi da prodaje model koji još uvek nije objaveljen, već je pored ove jedinice postavio i BMW M2, Range Rover SVAutobiography, Mercedes G klasu i nekoliko Ferrari automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group