Prvi Chevrolet Corvette Stingray platio glavom

Proizvodnja 2023 Chevrolet Corvette Stingray modela startovala je pre manje od jednog meseca i jedan primerak ove linije već je oštećen veoma ozbiljno u jednom udesu...

Fotografije slupanog Corvette modela prvobidno su podeljene na Corvette forumu i otrkivaju nam da se udes dogodio negde u Ostinu, na nečemu što deluje kao veoma uvojit put koji se proteže daleko u teksaška brda.

Zbog uglova u kojima su fotografije nastale veoma je teško proceniti punu veličinu štete međutim, možemo videti da je sportski automobil srednjeg motora završio u kanalu sa jedne strane puta, verovatno nakon udaranja u kamenu površinu koju možemo videti pored. Silina udarca definitivno je dovela do oštećenja karoserije i farbe širom suvozačeve strane automobila, iako nju ne možemo da vidimo na ovim fotografijama.

Iz svega što možemo videti jasno je da je vozačeva strana pretrpela najveća oštećenja od udara i da je ona gotovo potpuno odvaljena od ostatka automobila. Uzimajući u obzir stanje točka, možemo slobodno pomisliti da je vešanje zajedno sa kočionim sistemom pretrpelo ozbiljna oštećenja.

Jedan bloger sa Corvette foruma naveo je i to da je moguće videti delove prednjeg dela ovog modela rasute svuda okolo na mestu udesa, za koji još uvek nema objašnjenja na koji se način dogodio. Najverovatnije objašnjenje jeste da je vozač ušao u levu krivinu prevelikom brzinom i jednostavno nakon podupravljanja završio u kanalu.

Nevezano sa razlozima zbog kojih se udes dogodio, ekstenzivne popravke će verovatno morati da budu izvršene ukoliko ovaj prelepi model vlasnik želi da vrati ponovo na ulicu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group