Prva generacija čuvene "šestice"

Više slika

Više slika

Sa 140.000 pređenih kilometara na odometru, ovaj dobro održavani BMW 633Csi možda poseduje nekoliko manjih problema, ali i dalje predstavlja veoma cenjenog klasika u istoriji brenda...

Ovaj posebni 633CSi model naravno, dolazi kao prva generacija serije šest, ali pošto je kreiran 1980. godine, vredi pomenuti i to da je fabrički modifikovan, što znači da ni jedna promena na stilovima eksterijera, motora, elektronike ili putničke kabine nije izvršena.

Opremljlen linijskim šestocilindrašem zapremine 3,2 litra, model je dobar za 194 ks i 285 Nm obrtnog momenta. Ponovo, iz razloga što je ovo model iz osamdesetih godina prošlog veka, njegov automatski menjač umesto četiri sadrži tri stepena prenosa. Kako se još nalazi u oglasu, automobil poseduje polomljenu radio antenu i nefunkcionalno bočno staklo sa vozačeve strane, prefarbanu haubu i nekoliko popravki na šavovima presvlake upravljača.

Nažalost, u ono vreme je bio slučaj da automobili ne poseduju klima uređaje, što znači da je veoma nezgodan za vožnju u uslovima gde su atmosferske temperature prilično visoke.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group