Provozajte se autobanom u slavnom Murcielago modelu

Lamborghini Murcielago predstavlja prvi model italijanskog proizvođača predstavljen u 21. veku i sada se smatra pravom ikonom industrije superautomobila...

Od njegovih neverovatnih proporcija i stava na putu, do njegovog koji urla ispod poklopca, Murcielago nastavlja da definiše sve ono što predstavlja jedan superautomobil. AutoTopNL kanal nedavno je imao priliku da sedne za volan ove neverovatne mašine i otkrije šta sve ona može i šta nudi modernom svetu, u kome danas vladaju turbo, hibridni i potpuno električni super i hiperautomobili.

Murcielago koji se našao u ovom testu, predstavlja prvu generaciju modela, što znači da automobil pokreće originalni mamutski V12 motor unutrašnjeg sagorevanja, zapremine 6,2 litara. On je takođe opremljen i ozloglašenim šestostepenim e-Gear automatizovanim manualnim menjačem, koji snagu šalje na sve točkove.

Tokom vožnje ovog superautomobila, čovek za njegovim volanom nije bio uplašen niti se libio da ga dovede do samih granica i vidi kakve je zapravo performanse u mogućnosti da isporuči. U jednoj fazi testa, igla kilometar sata stigla je do 315 km/h, ali sa automobilom i dalje u petoj brzini. Sa dovoljno prostora na raspolaganju, ova mašina bi definitivno nastavila da ubrzava.  

Takođe je važno napomenuti da odometar na ovom modelu prikazuje 96.217 pređenih kilometara, što je definitivno prilično visoka cifra za automobil kao što je ovaj. Prema tome, potpuno je jasno da njegov vlasnik obožava da ga vozi i da je u mogućnosti da izvodi sva potrebna održavanja koja su ključna kako bi jedan Lamborghini mogao biti u upotrebi decenijama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group