Prototip Stradale modela stradao u Nemačkoj

Prototip Ferrari SF90 Stradale modela potpuno je uništen u jednom incidentu koji se dogodio prošlog vikenda...

Udes se odigrao nedaleko od nemačkog grada Hofenhajma, dok snimak kreiran na licu mesta jasno naznačio da se ovde ne radi o proizvodnoj SF90 jedinici, jer eksterijer poseduje crno/belu kamuflažnu foliju. Jedan pogled u putničku kabinu otkriva obilje test opreme i dodatne displeje koji se koriste radi očitavanja brojnih podataka.

Lokalni mediji naglašavaju da se vozač ovog Ferrari modela prvobitno zakucao u zaštitnu ogradu sa strane puta. Hibridni superautomobil je potom još nekoliko puta udario u zaštitni segment, pre nego što se zaustavio uništen na svakom delu svog eksterijera. Da stvar bude još gora, malo baterijsko pakovanje automobila zahvatio je plamen nakon jednog od brojnih udaraca. Obližnja vatrogasna brigada pojavila se u najkraćem mogućem roku na mestu nesreće i uprkos tome što su se susreli sa vatrom na elektrifikovanom vozilu, oni su bili u mogućnosti da ugase plamen u okviru od par minuta.

Za sada ostaje potpuno nejasno zašto je ovaj Ferrari prototip uopšte bio korišćen u trenutku nesreće, dok donošenje nekog razumnog zaključka ne olakšava ni činjenica da je proizvodna flota SF90 modela izašla na tržište pre nekoliko godina. Međutim, moguće je da, kada imamo u vidu da prototip ima identičnu karoseriju kao proizvodna serija, kompanija trenutno testira neku novu karakteristiku, ali ipak, za sada niko nema tačnu informaciju o tome šta bi ona mogla biti. Bilo kako bilo, inžinjer koji se našao iza volana, očigledno nije imao najbolji dan u svom životu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group