Protektori za felne - sjajna stvar koju morate imati na vašem automobilu

Protektori za felne - sjajna stvar koju morate imati na vašem automobilu

Svi oni koji na svom automobilu imaju aluminijumske felne znaju koliko je strašno kada treba da se parkirate blizu visokog ivičnjaka...

Ivičnjaci su najveći neprijatelji felni, jer kada se parkirate, često se dešava da felnom zakačite ivičnjak i tako oštetite farbu na njima. Ovo vam se sigurno milion puta desilo i znamo da neke vozače za to nije ni briga, ali oni koji daju po nekoliko stotina evra za felne sigurno neće želeti da im se ovo desi.

Zato smo odlučili da vam pomognemo i da vam pokažemo genijalnu stvar koju smo pronašli. U pitanju su protektori za felne koji se stavljaju po njihovom obodu i koji štite felnu od ivičnjaka. Ovi protektori se lepe i odlično prijanjaju uz sve tipove felne, a kada se stegnu, pružaju sjajnu zaštitu.

Međutim, nije samo zaštita njihova funkcija, oni daju i sportski izgled vašim felnama. Pošto ih možete kupiti u različitim bojama, onda vaše felne možete srediti po vašem izboru.

Na popularnom sajtu "aliexpress" možete poručiti ove protektore za vrlo malo novca, a ispod pogledajte klip koji će vam pokazati kako se one stavljaju na same felne.

Foto:N-Motion Auto

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group