Prodaju se Elvisov motor i automobili


Prošlo je više od četrdeset godina nakon što je Elvis Prisli napustio ovaj svet, ali on i dalje vlada srcima ljubitelja muzike iz čitavog sveta…

Američki pevač bio je veliki ljubitelj automobila, a posedovao je brojne modele i motore tokom svog života. Sada se nekoliko modela koji su bili u njegovom vlasništvu nalazi na aukcijskoj prodaji, dajući jedinstvenu priliku njegovim fanovima da ih učine svojim posedom.

Na aukciji će se naći njegova lična limuzina, odnosno beli 1973 Lincoln Continental. “Vrhunska limuzina, koja je bila u Elvisovom ličnom vlasništvu, kupljena je nakon što je on video ovaj model na filmu. Činjenica je da je on vozio više puta i da je zaista voleo”, stoji u opisu.

Potom, deo aukcije će biti i Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide, za koji se veruje da je u pitanju poslednji motor koji je on ikada kupio. Elvis je prevezao svoj motor iz Kalifornije do Memfisa i prodao ga devedeset dana pre svoje smrti. Motor je bio izložen u Pioneer Auto Museum u Južnoj Dakoti, od početka osamdesetih godina.

Na kraju, treće vozilo koje će se naći na prodaji je jedan od tri GMC pikap modela koje je Prisli kupio tokom šezdesetih godina.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group