Prodaje se retki Pagani Huayra BC Macchina Volante

Ovaj neverovatni i jedinstveni automobil će uskoro dobiti svog novog vlasnika...

2017. godine, Pagani Huayra BC Macchina Volante prodata je u ruke automobilskog kolekcionara, Kris Singa. Te godine, ovo je bio najluđi i najskuplji model Huayre i Kris je sa ponosom pokazivao svoje vozilo. Ipak, posle dve godine, ovaj bogati kolekcionar odlučio je da proda svoje vozilo, pa ga je stavio na aukciju sa nadom da će pronaći dovoljno bogatog kolekcionara koji će moći da priušti ovaj superautomobil.

Početna cena ovog auta još uvek nije poznata ali mnogi pretpostavljaju da se radi o cifri koja je blizu milion dolara, a da će se auto prodati za nekoliko miliona.

Ono šta ovaj automobil čini unikatnim jeste njegov eksterijer koji je ukrašen specijalnim plavim i crnim bojama, dok su felne i sitni detalji okupani u zlatnoj boji. Enterijer je takođe jedan jedini kod ovih modela i sadrži karirane tapaciringe i sedišta koja izgledaju fenomenalno. Takođe, uz ovaj model se dobija i specijalno kreiran set kofera i ručnog prtljaga koji se slaže sa bojama auta i enterijera.

Ispod haube nalazi se AMG twin-turbo 6.0 litarski motor koji proizvodi skoro 800 konjskih snaga i koji omogućava ovom automobilu da postiže neverovatne brzine.

Još uvek se ne zna kada će aukcija za prodaju biti održana, ali se nadamo da ćemo otkriti koliko ovaj automobil vredi i ko će biti njegov novi vlasnik.

Foto:carscoops

V.P.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group