Prodaje se Jugo od 9000 dolara

Ko kaže da Jugo ništa ne vredi...

Na popularnom sajtu „Craigslist“ postavljen je oglas na kojem se prodaje Jugo sa cenom od 9000 dolara. Vlasnik ovog automobila kaže da je Jugo praktično nov i da je sa njim pređeno samo 700 kilometara. Na fotografijama se može videti da je automobil u perfektnom stanju i da izgleda kao da je došao iz vremeplova.

Vlasnik automobila napisao je u oglasu da će kupac dobiti još jednog Juga na poklon kojeg može koristiti za delove.

Jugo je u Ameriku počeo da se uvozi 1985. godine i tada je reklamiran kao najjeftiniji automobil koji je koštao svega 3.990 dolara. Danas, ovaj auto važi za jedan od najgorih automobila i u Americi ga često koriste kao vozilo od kojeg prave različita modifikovana vozila, poput bagija.

Međutim, izgleda da se zainteresovani kupac ovog vozila već našao, jer je oglas uklonjen posle samo nekoliko sati od stavljanja, što ukazuje na to da je očuvani Jugić verovatno našao nekog ljubitelja oldtajmera. Naravno, postoji i opcija da se vlasnik predomislio i da je odustao od prodaje, ali mislimo da je to malo verovatno.

Foto:Craigslist

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group