Prodaje se helikopter Donalda Trampa

Donald Tramp je po svemu sudeći ostao bez titule predsednika Sjedinjenih Američkih Država, i dok se polako pakuje kako bi napustio Belu kuću, nekoliko stvari će morati da ostavi iza sebe…

Jedna od tih stvari je njegov ikonični Sikorsky S-76B helikopter, koji zapravo ima tri. Predsednik Donald Tramp je dugo godina već redovni korisnik privatnih aviona i helikoptera, a sada je jedan od njegovih omiljenih modela, prethodno pomenuti Sikorsky, dostupan za prodaju, sa cenom od 2.800.000 dolara.

Predsednik je helikopter koristio nekoliko puta, pa on jednostavno odiše njegovim luksuznim stilom, sa kožnim sedištima, zlatnim detaljima i akcentima od afričkog mahagonija. U enterijeru helikoptera nalazi se kabina sa šest mesta za sedenje, sa panelima i sistemom za zvučnu izolaciju. Tu su i fioke za led i osveženja, stalci sa magazinima i predivni podovi obloženi tepisima.

Moderni helikopter se već pojavio i na televiziji, u okviru CNBS emisije “Secret Lives of the Super Rich”. Kako saznajemo, helikopter u sebi skriva oko 6.259 sati leta.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group