Prodaje se avion Elvisa Prislija

Više slika

Više slika

Stari avion kralja roka traži novog vlasnika koji će ga restaurirati...

Lockhead Jetstar, privatni avion iz 1962. godine,  stavljen je na aukciju i očekuje se da će se prodati između 2 i 3.5 miliona dolara. Ovaj avion pripadao je legendarnom Elvisu Prisliju koji ga je dosta koristio, najčešće na svojim muzičkim turnejama.

Avion je ostao u stanju u kakvom je ostavljen, pa mu je potrebna potpuna restauracija, ali se unutar aviona mogu videti crveni satenski tepisi, crveni nameštaj i oprema koja je smatrana najvećim luksuzom davnih 60- ih i 70-ih godina.

Ono što ovaj avion čini izuzetnim jeste činjenica da ga je Elvis sam dizajnirao, kako ib zadovoljio svoje potrebe,pa ga to čini još vrednijim i unikatnijim. Posle njegove smrti, ovaj avion stajao je netaknut na jednoj psiti u Novom Meksiku više od 35 godina, tako da je vreme na njega dosta uticalo, ali kada se on bude restaurirao, biće avion koji bi se sigurno svideo Kralju, da je još uvek živ.

Sada se samo čeka novi vlasnik koji će ovaj stari avion vratiti u život.

Foto:crfashionbook

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group