Prodaje se automobil u kojem je ubijen Tupak

Reč je o BMW 750iL modelu koji se prodaje za 1.7 miliona dolara...

Kada se govori o rep muzici, nema većeg imena od Tupaka, koji je za vrlo kratko vreme stvorio karijeru koja je od njega napravila rep ikonu i legendu koja je i dan danas neverovatno poularna. Međutim, pošto je bio član bande i jer je imao dosta neprijatelja, Tupak je 7. septembra 1996. godine upucan u Las Vegasu u svom BMW-u.

Njegov ubica do danas nije pronađen i ne zna se tačno ko je na njega pucao, ali gotovo je sigurno da su to bili članovi bande koja je bila protivnik Tupaka. Automobil u kojem je Tupak ubijen je restauriran i obnovljen i sada se prodaje na aukciji za neverovatnih 1.7 miliona dolara.

BMW 750iL je model koji je u vreme 90-ih bio jedan od najboljih i sa njegovom crnom bojom i crnom kožom, predstavljao je sinonim luksuza i biznisa. Ispod haube ovog auta nalazi se snažni 5.4 litarski motor sa 12 cilindara koji je uparen sa petostepenim automatskim menjačem.

Najinteresantnija činjenica kod ovog automobila jeste ta što se na njemu još uvek nalaze rupe od metkova kada je pucano na Tupaka, što dovodi do kreiranja neverovatne cene. Vlasnik ovog auta još se nije pojavio, ali ne sumnjamo da će se to uskoro desiti.

Foto:Luxurylaunches

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group