Privatni avion pretvoren u limuzinu

Više slika

Više slika

Ovaj avion se prodaje na aukciji i to kao automobil, a ne kao letelica...

Odgovoran za ovu intrigantnu limuzinu je čovek po imenu Dan Harris, i on je transformisao ovaj avion koji je nekada leteo po nebu. U želji da ga pretvori u limuzinu koja će biti drugačija od bilo koje druge, Harris je sastavio trup do prilagođenog čeličnog skeletnog okvira koji je stvarao dve godine.

Duboko u šasiji nalazi se 8,1-litarski motor Chevrolet Vortec V8 sa 400 KS. Ovaj motor je dovoljan da se limuzina od 5.443 kg vozi brzinom od 160 km / h, što je više nego dovoljno brzo da vas i vaše prijatelje odveze na zabavu ili venčanje.

Limuzina se kotrlja na setu prilagođenih 28-inčnih crveno- crnih Diablo felni sa masivnim gumama 325/25.

U unutrašnjosti dešava se prava magija. Najveća zabava se događa na zadnjem delu gde postoje sedeće klupe, LED osvetljenje i audio sistem na kojem bi pozavideli svi moderni klubovi. Postoji čak i 42-inčni televizor i dijamanti preko sedišta. Limuzina može da primi 18 putnika,a takođe sadrži i mini bar koji pruđa hlađena pića po želji.

Ova limuzina uskoro će se prodati na aukciji u Americi, a nije poznato koja će biti njena početna cena.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group