Prepolovljeni Civic

Dramatičan incident se desio sa 2012. Honda Accord Coupe modelom i 2003. Honda Civic Coupe u Salemu u New Hapmshire u utorak, a jedan od vozača je nažalost preminuo....

 

Nesreća se dogodila na putu 28 gde je Civic bukvalno prepolovljen, a vozač izbačen iz automobila. Kasnije je podlegao povredana u centralnoj bolnici u Bostonu. Vozač Accorda je preživeo sa lakšim povredama. 

Izveštaj policije, koji iz nekog razloga pominje pogrešan model, kaže:

"Otprilike u 6:13, Michal Gomez, 26 godina iz Lowella je vozio 2012 Hondu Civic na putu 28 blizu Salem Forda. Tokom vožnje je udario u 2003 Gonda Civic koji je vozio Philip Carter, 33 godine iz Salema. Carter je pokušavao da izađe sa parkinga i da krene na sever putem 28, kada ga je udario Gomez. Udarac je Carterovo vozilo prepolovio i on je izbačen iz automobila". 

Policija i dalje istražuje događaj, a čekaju se i rezultati toksikoligije, ali je iz policije javljeno da je "brzina bila bitan faktor u ovoj nesreći". 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group