Prelepi i retki Alpina B12 5.7 model

Više slika

Više slika

Ukoliko ste voleli treću generaciju modela E38 BMW 7, kupovina nečega kao što je ovaj Midnight Blue Alpina B12 automobil, deluje kao pravo ostvarenje snova...

Ovaj model trenutno se nalazi na listi ModernClassics aukcijske kuće u Švedskoj, a dolazi sa cenom od 35.000€. Za model se tvrdi da je u izvanrednom stanju, potpuno opremljen i sa 112.000 pređenih kilometara na satu.

Ovaj model napaja V12 motor zapremine 5,7 litara, koji svojih 387 ks šalje točkovima pomoću Alpina switch-tronic menjača, koji takođe poseduje pedale iza upravljača.

Između svih veoma impresivnih karakteristika, možemo ubrojati automatski mehanizam poklopaca gepeka, što je više nego zadivljujuće za model iz 1998. godine, grejače u zadnjim sedištima, xenon farove, profesionalni sistem satelitske navigacije, CD čardžer sa mestom za šest diskova i samonivelišuće vešanje.

Ovaj model takođe poseduje veoma lepe individualne opcije specijalno kreirane u kuhinji kompanije Alpina, a one uključuju televizor u zadnjem delu putničke kabine,  radio i kompjuter, kontrolu prednjeg suvozačkog sedišta i telefon smešten unutar naslona za ruke, zadnje drvene  kasete koje se uvlače u komponente enterijera i držače za notepad uređaje u zadnjem desnom sedištu.

Kada govorimo o enterijeru, ne možemo da ne primetimo Alpina Ruster Maser drvene komponente, Lavalina Graublau kožne finiše sa plavim šavovima i klasične Alpina krojeve na sedištima i patosnicama.

Ovaj model je proslavio saradnju kompanija BMW i Alpina, a kada je izašao, pre gotovo 20 godina, posedovao je sve komponente koje možemo poželeti u današnjim automobilima, dok se izgled karoserije i stil ove E38 BMW 7 generacije može svrstati u pravo umetničko delo.

Verovatno bi posedovanje ovog automobila predstavljalo pravo zadovoljstvo i pored njegove nemale kilometraže na odometru, a jedno možemo sa sigurnošću tvrditi da ovaj automobil može bez ikakvih problema još toliko, minimum.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group