Precizniji izgled novog Betmobila

Stigle su nove fotografije koje pokazuju vozilo čuvenog superjunaka...

Svi jedva čekaju da vide kako će se Robert Patison pokazati u ulozi Brusa Vejna,odnoso maskiranog junaka Betmena i kako će nova priča o Mračnom Vitezu izgledati. Imali smo priliku da vidimo kako će sam Betmen kostim izgledati, a sada možemo videti i više detalja vezanih za Betmobil.

Iako je reditelj Met Rivs pre nekoliko meseci postaivo zvanične fotografije automobila, one su bile mračne i nismo mogli da vidimo kako će ovaj auto zapravo izgledati. Međutim kreator automobila, Džef Frost, je na Tviteru pokazao modele ovog auta i otkrio kako će izgledati Betmenova makina.

Ovaj Betmobil podseća na sportske automobile iz 80-ih godina i poseduje kockasti i dugački dizajn, koji na svom kraju sadrži dva spojlera koji simbolizuju krila slepog miša. Prednji deo vrlo je oštar i namršten, a podseća na superautomobile koji su se vozili pre 40 godina. Takođe se može uporediti i sa kockastim dizajnom Delorijana koji je bio popularan u filmu „Povratak u budućnost“.

Mnogi se sada pitaju u kojem vremenu će se radnja ovog filma odigravati i da li ćemo sada dobiti Betmenovu priču koja se dešava u eri 80-ih godina. Na takva pitanja još uvek nemamo odgovor, ali zato imamo fotografije novog Betmobila, pa ih zato dobro i pažljivo pogledajte, a u komentarima nam napišite kako vam se čini.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group