Prava tuga - Ferrari slavnog fudbalera uništen

Većina vozača predstavlja populaciju kojoj je prosto nezamislivo uručivanje ključeva njihovih ljubimaca drugima u ruke, dok im sama pomisao na to može zalediti krv u žilama, što je sasvim opravdano kada imamo u vidu da veliki broj četvorotočkaša redovno služi za prevoz od tačke A do tačke B...

Takva vrsta paranoje prelazi na viši nivo kada se njen akcenat postavi na egzotičnu vrstu automobila, što je svakom slučaju potpuno opravdano. Italijanski profesionalni fudbaler Federiko Marketi, doživeo je najneprijatniji šok nakon što je saznao da je njegov voljeni Ferrari potpuno uništen u saobraćajnoj nesreći, izazvanoj od strane radnika jedne perionice.

Golman fudbalskog kluba Genoa, odlučio je da pošalje svoj Ferrari 812 Superfast model na pranje tokom klupskog treninga početkom nedelje, a kako lokalni mediji ističu, radnik perionice, koji je za zadatak imao da odveze moćni Ferrari nazad do Marketija, usput je slupao njegov italijanski superautomobil vredan  288.184 evra.

Fotografije postavljene na društvenim mrežama pružaju jasan uvid u štetu koja je nastala tokom ovog udesa, u kome je radnik perionice izgubio kontrolu nad Ferrari automobilom i uspeo da izudara pet parkiranih vozila pre nego što se zakucao u zaštitnu ogradu kraj puta. Ceo prednji deo 812 Superfast superautomobila potpuno je uništen, a da stvar bude još gora, njegova V12 jedinica postavljena je sa prednje strane, tako da je šteta načinjena na automobilu potpuno nepopravljiva.

Sasvim normalno, incident je u prvi mah potpuno razbesneo Marketija, ali na svu sreću, njegov ishod nije imao povređenih niti žrtava, tako da je čak i nesavesni vozač izašao iz svega nepovređen. Fudbaler je postavio poruku na svoj instagram profil, u kojoj stoji: “Veoma mi je žao zbog svega što se dogodilo i hvala Bogu da niko tokom ove nesreće nije povređen, što je ipak najvažnije. Do sada sam imao priliku da pročitam dosta negativnih stvari, ali je pre svega bitno da ih ostavimo po strani i nadam se da ih niko neće čitati više”.

Ferrari 812 Superfast predstavlja mašinu sa motorom na prednjoj strani, masivnom V12 mašinom zapremine 6,5 litara, koja stvara 789 ks. Predivni superautomobil može ubrzati do stotke iz mesta u vremenu ispod tri sekunde i dostići maksimalnu brzinu od 339,5 km/h.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group