Požar izazvan curenjem goriva potpuno uništio predivni Ferrari F355

Test vožnje su veoma važne, ali se one neretko mogu završiti u suzama, kao što je Tarek Salah saznao nedavno dok je išao da vozi ranu verziju Ferrari F355 modela koji je želeo da kupi...

Čovek koji je iz Kalifornije doleteo do Marseja kako bi provozao svoj potencijalno novi automobil, bio je uzbuđen kao malo dete, što je potpuno razumljivo. Nažalost, dok se nalazio na suvozačevom sedištu, na jednom autoputu, iz automobila je krenuo da kulja dim i na kraju je izgoreo u potpunosti.

Na početku ovog snimka, Tarek se može čuti kako govori sa suvozačevog sedišta: „San mi je da vozim 355 model na ulicama Francuske“. Zaista deluje da je ovo bila jedna veoma lepa vožnja, posebno zbog toga što je Salah u jednom momentu primetio da je automobil veoma dobro održavan i da ga je bez sumnje tokom godina mazio i pazio vrlo pedantan ljubitelj automobila.

Finiširan u srebrnoj boji, ovaj model posedovao je sportska sedišta od ugljeničnih vlakana, koja su veoma cenjena među kolekcionarima. Originalno kreiran 1994. godine, ovaj automobil je predstavlja jedan od ranih primeraka svoje vrste, koja se proizvodila od 1994. do 1999. godine.

Iako za sada nije u potpunosti jasno šta je ovde pošlo po zlu, za čitav incident najverovatnije je krivo curenje goriva. Salah tvrdi na snimku da je mogao osetiti benzin dok je bio na autoputu, ali je pomislio da je vlasnik jednostavno sipao gorivo sa više oktana. Nekoliko momenata kasnije, drugi vozač je mahao ka njima, upozorovajući ih da im se automobil dimi žestoko sa zadnje strane.

Da ironija bude veća, ovaj par je krenuo ka prodavčevom mehaničaru kako bi osigurali da ovom predivnom modelu ne fali ništa, ali ga je na kraju vatra progutala. Sudeći prema Salahu, svi opozivi vezani za gorivne linije su kompletirani na ovom automobilu, nema nikakve sumnje da je ovaj incident daleko više frustrirajuć za samog vlasnika nego za mene.

Ovaj požar je nesrećni podsetnik na to koliko brzo vatra može progutati automobil, dok su kadrovi štete koja je ostala nakon toga samo potvrdili da je ona totalna i da ovaj prelepi F355 može biti otpisan, ali ono što je najvažnije jeste to što su svi iz incidenta izašli bezbedno i neozleđeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarek Salah (@tarek_307)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group