Povećanje kazne za nepropisno parkiranje i zaustavljanje

VOZAČI OPREZ! Povećanje kazne za nepropisno parkiranje i zaustavljanje

Ako vas nadležni organi uhvate budite spremni da platite paprenu kaznu...

Ove izmene važiće samo za vozače u Beogradu koji sudeći po istraživanjima pronalaze različite načine da se parkiraju u glavnom gradu. Zbog velikog broja vozila i ogromnog broja automobila, vozači imaju problema da pronađu željeno parking mesto pa se često parkiraju na trotoarima, neobeleženim parking mestima i na zelenim površinama.

Nadležni organi će sada to najstrožije kažnjavati,a takođe vozači neće smeti ni da se zaustavljaju u žutim trakama, niti na šinama. Ako vas uhvate u zoni žute trake ili tramvajskih šina, budite spremni da platite kaznu od 25.000 dinara.

Parkiranje na zelenim površinama u blizini centra, takođe će iznositi 25.000 dinara, dok će parkiranje na zelenim površinama u drugim delovima grada iznositi od 5000 pa na više.Slične kazne propisivaće se i za vozila koja se parkiranju na trotoarima i mestima koja nisu predviđenja za parkiranje i zaustavljanje, pa zato vodite računa gde parkirate vaš automobil i potrudite se da pronađete obeleženo parking mesto koje je namenjeno za zaustavljanje i parkiranje.

Foto: Avis Alaska

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group