Poslednji Gran Turismo spreman da razočara svoje obožavaoce

Sada kada je novi Gran Turismo 7 zvanično izašao, brojni ljubitelji ovog naslova tvrde kako je ovo najkompletnija verzija legendarne igre do današnjeg dana...

Međutim, u svetu video igara, baš kao i u realnom, stvari ponekada nisu fer i pre nekoliko dana pojavile su se veoma loše vesti za sve one ljude koji mogu poželeti da kreiraju savršenu kolekciju u svojim garažama.

Svakoga ko ne bude bio voljan da igra do besvesti radi prikupljanja kredita u igri, koji se koriste za kupovinu nekih od najređih modela koji postoje u novom izdanju, ovakva želja ga može koštati dosta pravog novca. Sa trenutno najvećom količinom kredita, koji iznosi dva miliona, procenjenim na dvadeset dolara, cene modela kao što su Porsche 919 Hybrid i McLaren P1 GTR sve igrače mogu koštati blizu četrdeset dolara, ukoliko se kupuju daleko.

Pošto ovakve mikrotransakcije, koje veliki broj igrača prezire, veoma brzo mogu da dodaju na ceni, već postoji jedan automobil koji je po svojoj vrednosti ostavio sve u prašini, a reč je o 1929 Mercedes-Benz S Barker Tourer klasiku, koji košta dvadeset miliona kredita, odnosno dvesta dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group