Poslednje izdanje Fast and Furious franšize ponovo spaja dva stara znanca

Fast and Furious franšiza nastavila se F9 izdanjem koje je obeležilo ponovno pojavljivanje Sung Kanga, koji se vratio iz mrtvih kako bi se pridružio Vin Dizelu i svojoj staroj ekipi...

Međutim, sa Fast X nastavkom koji se već nalazi u produkcionoj fazi, sprema se još jedan veliki povratak za voljeni karakter. Podelivši sentimentalnu vest putem Instagrama, Sung je stajao pokraj svog ikoničnog žuto/crnog Mazda RX-7 FD modela, koji je prvi put vozio u legendarnom naslovu The Fast and the Furious: Tokyo Drift i koji će sada poslednji put koristiti u finalnom desetom izdanju.

Kao što se većina ljubitelja beskrajne franšize seća, ovde je reč o vozilu koje je Hana predstavilo publici i za koje se veruje da ga je odvelo u smrt zbog brutalne nesreće u filmu iz 2006. godine. Vraćajući se franšizi godinama kasnije, ispostavlja se da je Hanova smrt isplanirana i lažirana od strane Kurt Raselovog lika, konačno mu omogućujući da ponovo bude povezan sa svojom ekipom.  

„Dobro je videti starog prijatelja“, napisao je Sung na svom Instagramu. „Ne mogu da verujem da je prošlo šesnaest godina od kada se nismo videli. Dobro si ostario“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sung kang (@sungkangsta)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group