Porsche kreirao Star Wars letelicu

Nemački proizvođač automobila napravio je koncept svemirske letelice koja je kreirana po uzoru na letelice iz Star Wars univerzuma...

Porsche je uronio u saradnju sa producentom Ratova Zvezda i Lucasfilm kompanijom kako bi stvorio jednokratni zvezdani brod. Upoznajte Tri-Wing S-91k Pegasus Starfighter, svemirsku letelicu koja deli dizajnerske znakove iz X-Winga, I-Winga i U-Winga iz filmova Star Wars, ali i koja poseduje karakteristike Porsche automobila. Dizajnerski timovi iz Porschea i Lucasfilma radili su na njemu i napravili visoko detaljni model koji će biti predstavljen na premijeri "Star Wars: The Rise of Skivalker" filma u Los Anđelesu. Tri-Wing S-91k Pegasus Starfighter nije u filmu jer je stvoren samo kao PR vežba za promociju nadolazećeg filma Star Vars.

Međutim,dizajn nove letelice je fenomenalan i zaista mislimo da je Porsche odradio odličan posao. Ova letelica kao da je zaista došla is Star Wars sveta i nadamo se da ćemo je videti u nekom od narednih Star Wars ostvarenja.

Kreatori iz Porsche kompanije kažu da bi se slični projekti mogli dalje kreirati u budućnosti i da ćemo verovatno dobiti još sličnih projekata.

Foto:Hyperbeast

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group