Porsche kreirao Star Wars letelicu

Više slika

Više slika

Nemački proizvođač automobila napravio je koncept svemirske letelice koja je kreirana po uzoru na letelice iz Star Wars univerzuma...

Porsche je uronio u saradnju sa producentom Ratova Zvezda i Lucasfilm kompanijom kako bi stvorio jednokratni zvezdani brod. Upoznajte Tri-Wing S-91k Pegasus Starfighter, svemirsku letelicu koja deli dizajnerske znakove iz X-Winga, I-Winga i U-Winga iz filmova Star Wars, ali i koja poseduje karakteristike Porsche automobila. Dizajnerski timovi iz Porschea i Lucasfilma radili su na njemu i napravili visoko detaljni model koji će biti predstavljen na premijeri "Star Wars: The Rise of Skivalker" filma u Los Anđelesu. Tri-Wing S-91k Pegasus Starfighter nije u filmu jer je stvoren samo kao PR vežba za promociju nadolazećeg filma Star Vars.

Međutim,dizajn nove letelice je fenomenalan i zaista mislimo da je Porsche odradio odličan posao. Ova letelica kao da je zaista došla is Star Wars sveta i nadamo se da ćemo je videti u nekom od narednih Star Wars ostvarenja.

Kreatori iz Porsche kompanije kažu da bi se slični projekti mogli dalje kreirati u budućnosti i da ćemo verovatno dobiti još sličnih projekata.

Foto:Hyperbeast

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group