Porsche espreso aparat od 11.000 dolara

Pažnja svim Porsche 911 fanovima! Sada možete nabaviti vrhunsku mašinu za kafu za svoju kuhinju koja izgleda kao V6 motor, koji se nalazi u generaciji 993 Porschea 911.

Ovaj espreso aparat je delo južnoafričke kompanije Super Veloce, koja je ranije napravila slične mašine za kafu dizajnirane nalik na motore egzotičnih automobila. Espresso Veloce RS Black Edition košta 11.000 dolara, a biće napravljeno samo 993 primera aparata za kafu. Jasno vam je zbog čega je baš ova brojka izabrana.

Aparat je izrađen od aero-svemirske legure aluminijuma 6082 T6 i 7075, nerđajućeg čelika i titanijuma, što ga čini jako izdržljvim i bukvalno neuništivim. Dizajniran da izgleda kao klasični 3,6-litarski motor sa vazdušnim hlađenjem,aparat za kafu privlači pažhju svih onih koji ga ugledaju, a takođe ima delove poput poklopca motora od karbonskih vlakana. Blok motora dolazi sa anodiziranim satenskim crnim slojem, dok su glave cilindra jarko crne boje.

U slučaju da želite jedan za sebe, aparat za kafu će se isporučivati širom sveta, a možete da ga naručite preko veb sajta Super Veloce kompanije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group