Porsche 930 turbo u Cyberpunk 2077 igrici

Više slika

Više slika

Kakva je to budućnost bez Porschea?

Kako se debi Cyberpunk 2077 igre približava, Porsche i CD Project Red najavili su uključivanje klasičnog Porschea  930 Turbo u igru.

Cyberpunk 2077 Porsche 930 Turbo zadržaće svoj klasični izgled, koji je mukotrpno stvoren i prilagođen stvarnosti igre koja se odvija 2077. godine. Klasični nemački sportski automobil usvojio je mnoštvo karakteristika kako bi se uklopio u svet futurističkih igara, a tu spadaju uređaji poput lidara, kamere za zadnji pogled umesto ogledala i još mnogo toga.

930 Turbo će biti vezan za jednog od glavnih likova igre -Džonija Silverhenda kojeg tumači Kijanu Rivs. CD Project Red kaže da će to biti potpuno vozno vozilo unutar i da će zvučati isto kao originalni 930 Turbo.

Porsche 930 Turbo biće možda jedino neoriginalno vozilo u Cyberpunk-u 2077, koje će sadržati širok izbor futurističkih vozila i motora, u rasponu od ekonomskih modela do superautomobila.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group