Pomahnitali čovek uništio skupoceni McLaren 720S

Borbe oko posedovanja egzotičnih automobila prevazilaze samo plaćanje računa za usluge od kojih nam kreću suze na oči…

Čak i ako imate dovoljno sreće da vaš superautomobil ne slupa službenik parkinga, uvek postoji rizik od vandalizma, koji je postao sve češći u poslednjih nekoliko godina. Nedavno smo naišli na video snimak na Instagramu u kojem se može videti čovek sa kapuljačom kako skače na parkirani McLaren 720S sa jasnom namerom da nanese štetu.

Iako postoji vrlo malo dostupnih informacija o incidentu, ono što smo mogli da prikupimo je da se dogodio u Aksbridžu u Engleskoj. Video je prvobitno objavila osoba po imenu Džordž Gedu čija biografija na Instagramu kaže da je prodavac superautomobila i vlasnik 720S.

Dok su izgrednika odmah nakon incidenta uhvatili policajci, vandalizam je već obavljen. Obim oštećenja nije poznat, ali se može videti kako osoba skače na prednji deo i vetrobransko staklo dovoljno snažno da ih oboje ošteti, a zatim prelazi na zadnje krilo automobila, što je takođe moglo da izazove štetu na njegovim aktuatorima.

Štaviše, čini se da je i desno ogledalo na retrovizorima superautomobila polomljeno. Sve ovo lako dodaje do 25.000 dolara ili više štete; moćni superautomobil trenutno ima početnu cenu veću od 310.000 dolara u SAD. Ne znamo da li je vandal izgubljeni ljubavnik koji svoj bes na skupom superautomobilu izbacuje nakon lošeg provoda povodom Dana zaljubljenih ili jednostavno vreća prljavštine podstaknuta besom i ljubomorom. Međutim, pitanje vandalizma superautomobila postalo je prava pretnja. Internet je pun takvih priča. Kakva sramota!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group