Poljak sa Lamborghini Huracan EVO modelom završio u zidu srama

Startovanje automobila sa puno konjića na trapu može biti iznenađujuće teško, a ovo je lekcija koja se najbolje uči u obezbeđenom i privatnom prostoru, daleko od ljudi, javnih ulica, brojnih osoba koje snimaju svojim telefonima zadivljeni prizorom jednog od najmoćnijih modela na svetu...

Upravo je ovo lekcija koju je jedan vozač nesrećnog Lamborghini Huracan EVO modela naučio na teži način, sa nekoliko snimaka koji su krenuli da kruže internetom i predstavljaju nam njegov fijasko nakon agresivnog ubrzavanja u Emilia Plater bulevaru glavnog grada Poljske.

Gotovo odmah nakon što je krenuo iz mesta, ovaj varšavski Huracan EVO krenuo je da se otima svom vlasniku, kada da je u pokušaju da skrene desno i uključi se u saobraćaj, zadnji deo moćnog automobila krenuo da mu zanosi. Nesrećni pokušaji vozača da ukroti ovog razjarenog bika doveli su do potpunog gubitka kontrole, zbog čega je na kraju završio u prirodnoj, kamenoj bankini na ostrvu, smeštenoj u samoj sredini širokog bulevara.

Stvari su kulminirale kada je zeleni Huracan zakucao svoju njušku žestoko u ivičnjak, odkočivši i zvaršivši nakratko u vazduhu. Ovo definitivno nije bilo prijatno iskustvo za vozača, a da stvar bude gora, on se nalazio za volanom Lamborghini modela kome nije bilo ništa bolje.

Snimak svega što se dešavalo nakon zakucavanja u ostrvo predstavlja nam oštećenja na desnoj strani automboila, zajedno sa onim na levom zadnjem točku, koji deluje kao da se jedva drži na osovini. Pored toga, automobil je okružen peskom ili nekim oblikom sredstva za sušenje, što samo naglašava da je došlo do curenja neke tečnosti i da su oštećenja na automobilu daleko dublja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group