Policajac zvao policiju nakon što se zaključao u automobilu sa osumnjičenom

Njegovom slučaju definitivno nije pomogla činjenica da mu je osumnjičena ženska osoba ponudila „usluge” malo nakon što je njegova kamera ugašena...

Policajci se svakodnevno susreću sa rafalima čudnih, mrzovoljnih i ponekada neverovatno neprijatnih komentara tokom svog rada. Deo njihovog posla svakako predstavlja donošenje promišljenih odluka sa čistim razumom. Ipak, u jednom slučaju koji se odigrao u San Dijegu, službenih policije napravio je niz pogrešnih izbora. Ženska osoba, koja je bila osumnjičena za zločin i samim tim se našla na zadnjem sedištu njegovog automobila ponudila mu je seksualne usluge, a nakon nekoliko minuta on se „slučajno” zaključao zajedno sa njom u sopstvenom automobilu.

Sada već bivši policajac je Antoni Her, koji je prevozio osumnjičenu sa mesta zločina do Las Kolinas zatvora. Snimak njegove body cam kamere pokazuje da su njih dvoje vodili razgovor oko 1: 17 ujutru, 15.avgusta 2023.godine. Osumnjičena ga je pitala da li je zauzet ili samac, na šta je on odgovorio „jesam, ali ti nisi”. Ipak, to ovu gospođu nije sprečilo da mu saopšti da bi joj baš u tom momentu „legao jedan seks”.

Potom, Her joj je saopštio da se sve snima, ali se nakon nekoliko minuta odvezao do mirne stambene četvrti sudeći po GPS uređaju njegovog automobila. Njegova kamera je isključena, a nakon dvadesetak minuta bio je primoran da zove pomoć, pošto je završio – sasvim slučajno – zaključan na zadnjem sedištu zajedno sa osumnjičenom, izjavivši da je morao da pređe kod nje, jer se žalila na zdravstvene probleme.

Prema NBC stanici iz San Dijega, Her je izjavio da je slučajno zatvorio vrata nogom dok je proveravao zdravlje osumnjičene. „Kada sam pokušao da je probudim, primetio sam da su vrata zatvorena, i tada sam pokušao da ih otvorim”. Osumnjičena je takođe izjavila da se ništa neprikladno nije desilo među njima tokom svog ispitivanja vezanog za ovaj incident.

Her je podneo ostavku mesec dana nakon što je istraga započela i samo dan pre svog intervjua sa unutrašnjom kontrolom. Uprkos svim njegovim tvrdnjama, odeljenje koje se bavilo istragom pronašlo je njegove telesne izlučevine na njegovom kaišu, a za sada, Her nije dobio nikakvu zvaničnu prijavu, niti kaznu povezane sa ovim incidentom.

U teoriji, on bi mogao da se vrati na svoje radno mesto u nekoj drugoj policijskoj stanici ako bi želeo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group