Pogledajte kako su VW i Audi poručili ljudima da budu na distanci

Poznati auto brendovi uključili su se u borbu protiv korone i apelovali na sve da drže distancu i da budu u svojim domovima kako bi sprečili širenje virusa...

Svetka zdravstvena organizacija rekla je da je udaljenost od 2 metra između osoba sigurna distanca na kojoj se korona virus ne može preneti. Zbog toga su VW i Audi kompanije odlučile da na jedinstven način pošalju poruku svim ljudima i da ih zamole da drže distancu i da se ne okupljaju sa drugim ljudima.

Ove dve kompanije napravile uu redzajnirane logotipe koji simbolizuju razdvajanje i distancu i njih su predstavili u vidu kratkih video klipova koji to jasno pokazuju.

"U Volkswagenu tradicionalno stojimo zajedno u svim krizama i podržavamo se. Uvereni smo da ćemo zajedno naći nove načine i rešenja koja će nam omogućiti da prevaziđemo ovu krizu. Trenutno je posebno važno da s puno discipline sledimo pravila ponašanja i higijene. Budite sigurni - zadržite društvenu distancu! “, poručila je kompanija VW, a sličnu poruku uputio je i Audi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group