Pogledajte kako Karlos Sainz specijalno prilagođava svoj novi Ferrari

Verovatno jednu od najvećih prednosti kada ste vozač Formula 1 šampionata predstavlja pristup kompanijskim automobilima...

Međutim, uprkos što se trkao za četiri različita tima u proteklih šest godina, Karlos Sainz se i dalje vozika u svom prvom Volkswagen Golf automobilu. Dvadesetsedmogodišnji Sainz dobio je Golfa na poklon za svoj osamnaesti rođendan, ali je konačno shvatio da je vreme za nešto drugo, a kao što možemo videti putem snimka na njegovom YouTube kanalu, vozač je posetio fabriku kompanije Ferrari kako bi svoj voljeni model zamenio specijalizovanim propinjućim konjem.

Uprkos tome što Sainz trenutno vozi za Ferrari, njegov posebni model će navodno biti plaćen ličnim novcem, u ugovoru koji definitivno neće teško pasti njegovim prihodima F1 vozača. Snimak veoma vešto skriva koji automobil Sainz tačno kupuje, ali sudeći prema nekoliko posebno odabranih enterijernih kadrova, deluje da se radi 812 Competizione jedinici, koja donosi i sve druge normalne opcije za specijalizaciju kao što su boje, postave, finiši i slično. Sainz takođe može biti viđen kako dodaje svoj lični logo u čitavu kombinaciju, zajedno sa ličnim potpisom na upravljaču, nakon čega pominje da će njegova mašina snova biti spremna za oko godinu dana.

Nakon što je završio sa dizajniranjem svog novog ljubimca, Sainz odlazi na Fiorano test trkačku stazu kako bi provozao Dino model iz Classiche kolekcije kompanije Ferrari, a ukoliko želite da odgledate čitavu akciju sami, možete uživati u videu koji smo vam spremili ispod.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group