Pogledajte kako izgleda vožnja u novom Mustang E-Mach modelu


Stigli prvi klipovi koji pokazuju kako se na putu ponaša novi sportski SUV...

Mach-E je relativno moderan crossover sa agresivnom prednjom linijom i potpuno zatvorenom rešetkom.Okružen je vitkim LED svetlosnim jedinicama i sportskim donjim branikom koji čini da ovaj automobil izgleda agresivno i robusno

Agresivni jezik dizajna nastavlja se unazad jer Mach-E ima  aerodinamično vetrobransko staklo, sportsku liniju krova i blago zakrivljene površine. Model se takođe može pohvaliti izbočenim zadnjim branicima, spojlerima i skrivenim ručkama vrata koji donose dodir luksuza i više klase.

Kada sednu u Mach E, vozači će primetiti poznati Mustang volan iza kojeg nailaze na samostojeću 10,2-inčnu digitalnu instrument tablu. Sa njihove desne strane nalazi se 15,5-inčni sistem za zabavu, osetljiv na dodir, koji vozaču, ali i suvozaču omogućava da kontroliše sve funkcije u vozilu. Elegantna kontrolna tabla sa vitkim otvorima za vazduh i aluminijumskom oblogom još jedan je detalj koji privlači pažnju i koji čini da se u ovom autombilu osećate luksuzno i otmeno.

Vozači koji su uhvatili krug u novom SUV-u, kažu da poseduje jasno osetan sportski duh koji vas tera da ga vozite agresivno i brzo. Oni takođe dodaju da se u toku brže vožnje osećate sigurno u ovom autombilu, a da sistemi za kontrolu vozila rade savršeno i da omogućavaju najbezbedniju i najstabilniju vožnju.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group