Pogledajte kako izgleda novi Betmobil

Više slika

Više slika

Reditelj novog filma o Betmenu, Met Rivs, je otkrio kako će izgledati novo superherojsko vozilo...

Nakon što smo dobili uvid u to kako će izgledati kostim novog Betmena kojeg će glumiti Robert Patison, sada smo dobili i prikaz Betmobila koji izgleda potpuno drugačije od svih drugih koje smo do sada videli na velikom platnu.

Ovaj Betmobil podseća na sportske automobile iz 80-ih godina i poseduje kockasti i dugački dizajn, koji na svom kraju sadrži dva spojlera koji simbolizuju krila slepog miša. Prednji deo vrlo je oštar i namršten, a podseća na superautomobile koji su se vozili pre 40 godina. Takođe se može uporediti i sa kockastim dizajnom Delorijana koji je bio popularan u filmu „Povratak u budućnost“.

Mnogi se sada pitaju u kojem vremenu će se radnja ovog filma odigravati i da li ćemo sada dobiti Betmenovu priču koja se dešava u eri 80-ih godina. Na takva pitanja još uvek nemamo odgovor, ali zato imamo fotografije novog Betmobila, pa ih zato dobro i pažljivo pogledajte, a u komentarima nam napišite kako vam se čini.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group