Pogledajte kako Nissan GT-R R35 vuče šleper u bosanskim planinama

Vožnja kamiona po snegom prekrivenim planinama Evrope uopšte ne predstavlja lak zadatak...

Iako je veoma česta pojava da vozači kamiona ponekada dobiju pomoć u vidu vuče na normalnim putevima, potpuno je nemoguće zamisliti kako jednu od ovih čeličnih zveri vuče ultimativni sportski Nissan GT-R model. Upravo se to dogodilo jednom vozaču Volvo FH kamiona iz Bosne, kome je u pomoć priskočila tjunirana Godzila.

Jedan vlasnik GT-R modela tvrdi kako je video kamiondžiju koji se bori da dođe do vrha planine, nakon čega je odlučio da mu pruži pomoć u vidu dodatnih točkova, tačnije sva četiri točka u njegovom slučaju. Na klipu je moguće videti GT-R sa trkačkom liverijom kako pomaže Volvo kamionu na snežnom putu koristeći žuti kaiš za vuču.

Japanski sportski automobil proklizavao je po putu pokušavajući da pronađe dobro prijanjanje i kako deluje on je jednostavno ponudio neku vrstu asistencije prilikom uspona sa kamionom koji je takođe davao sve od sebe da bi se popeo na planinu.

Moguće je zaključiti da je ova kaskada izvedena isključivo kako bi se privukla pažnja, pre svega zbog toga što GT-R ne poseduje rejting za vuču teških stvari iza sebe, ali želimo da verujemo kako je vozač ovog kamiona zapravo imao neke koristi od dodatnih konjskih snaga koje su se našle ispred njega.

GT-R koji vidite tjuniran je od strane Madisma Performance brenda, što znači da on poseduje veću snagu i cifre obrtnog momenta od standardnog automobila. Ovaj tjuner nudi nadgradnje do 1.000 ks za 3,8 litara velike V6 mašine, ispraćene sa dva turbo-punjenja, koje u standardnim varijantama GT-R Nismo modela razvijaju 592 ks i 652 Nm obrtnog momenta.

Uprkos tome što je predstavljena davne 2007. godine, R35 GT-R linija ostaje jedna od najpopularnijih na društvenim mrežama zajvaljujući svom velikom nasleđu i tjuning potencijalu. Danas, zahvaljujući svemu tome, posle više od četrnaest godina od kada je R35 zvanično predstavljen svetu u Japanu, Nissan ponovo radi na novoj generaciji svoje slavne linije supersportaka, koja će najverovatnije stići sa hibridizovanim V6 pogonskim sklopovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCHAEFCHEN (@schaefchen)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group